Aanmelden

Schoolkosten

We kennen verschillende soorten ouderbijdragen, die allemaal vrijwillig zijn en in hoogte afhankelijk zijn van de schoollocatie, het type onderwijs, het leerjaar en de bestemming. Elk jaar vragen wij aan de ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen een vrijwillige financiële bijdrage in de schoolkosten om extra activiteiten en voorzieningen te kunnen bekostigen. Deze schoolkosten kun je direct aan ons voldoen via een digitaal systeem: WIS Collect.

Overige niet-klassikale activiteiten

In de loop van het jaar worden ook niet-klassikale activiteiten georganiseerd, zoals vak excursies en uitstapjes naar binnen- en buitenlandse bestemmingen. Over deze activiteiten krijg je t.z.t van de vakdocent en/of de teamleider informatie en ontvang je aparte betaaluitnodigingen via WIS Collect.

Reductie en kwijtscheldingsregeling

Je kunt een beroep doen op deze regeling door vóór 1 oktober 2017 schriftelijk een gemotiveerd verzoek hiervoor in te dienen bij de administratie van de school. De school zoekt in overleg met jou naar een oplossing op maat.

Heb je vragen, dan helpen wij je graag. Je kunt hiervoor tijdens de openingsuren van de school bellen: 070- 3364944 (mevr. Brugge).Of je kunt je vragen stellen via: ouderbijdragen@rijswijkslyceum.nl

Meer informatie over de schoolkosten, inclusief de actuele bedragen voor dit schooljaar, kun je vinden in de schoolgids.