Aanmelden

Welkom op het Van Vredenburch College

Op het Van Vredenburch College kun je onderwijs volgen in de basisberoepsgerichte leerweg, kader-beroepsgerichte leerweg of mavo/kader klas. Op onze school volgen bijna 500 leerlingen onderwijs. De leerlingen zijn onderverdeeld in onderwijsteams. Hierdoor is ons onderwijs altijd overzichtelijk, kleinschalig en veilig.

Ontdek de school

Gym

Gymmen in de mooiste gymzaal van Zuid Holland of gewoon lekker buiten sporten. Bij het Rijswijks Lyceum en het van Vredenburch College kun je onder goede begeleiding allerlei sporten doen: van atletiek tot basketbal en van hockey tot voet- of volleybal.

Schoolplein

We zijn trots op ons prachtige schoolplein waar leerlingen zich voor, tijdens of na school uitstekend vermaken. Op de speelplaats komen leerlingen samen en er is voldoende ruimte voor beweging.

Kantine

Een kantine met een gouden etiket… het is waar! Het Voedingscentrum heeft de kantine een zeer goed oordeel gegeven over het assortiment van gezonde producten. Verder zijn er frisdrankautomaten light frisdrankjes, sappen en water.

PIE

PIE? Waar staat nu voor? PIE staat voor installeren, Produceren en Energie. Hier op het van Vredenburch College houden we ons bezig met technieken die er al een hele tijd zijn, maar ook met de allernieuwste en ook duurzame technieken, bijv. augmented lassen. De tijd van techniek en vieze handen is bijna voorbij…

Economie en Ondernemen

Economie komt tot leven in de klas. Naast theorie over inkomsten, uitgaven en winst houd je je praktisch bezig met hoe je een winkel runt en hoe je met communicatie en marketing aandacht kan vragen voor jouw onderneming. Je wilt toch zeker dat het goed gaat…

Zorg

De zorg is belangrijk. Dat hebben we de laatste tijd zeker kunnen zien. Maar de zorg is ook gewoon een hele leuke en gewaardeerde sector om samen met een hoop collega’s in te werken. Op deze school maak je een begin met hele praktische zaken zoals bijvoorbeeld het aanleggen van verband en reanimeren.

"Het Van Vredenburch College is een leuke en leerzame school. Ik had op de eerste dag gelijk vrienden."

Mohammed (leerling van het Van Vredenburch College)

Vlogs

Veelgestelde vragen

Close

Staat jouw vraag hier niet tussen? Meer weten?