Aanmelden

Groep 8

Over het Van Vredenburch College

Je bent nu bijna klaar met de basisschool, en dan? Jij wilt naar een leuke school waar ook je vrienden of vriendinnen naar toe gaan. Je ouders zoeken vast een school met modern en effectief onderwijs. Dit is een belangrijke keuze die je samen met je ouders maakt.

Het Van Vredenburch College is een kleine school van ongeveer 500 leerlingen. Dat klinkt misschien niet klein, maar reken maar dat je binnen de kortste keren iedereen kent en iedereen dus ook jou kent. Dat vinden we belangrijk, want juist in zo’n omgeving kun je goede afspraken maken met elkaar. Dat geldt voor leerlingen maar ook voor de docenten. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is en blijft de sfeer gezellig en ontspannen.

Wij bieden je de kans alles uit jezelf te halen en dingen te bereiken die je nu misschien zelf niet voor mogelijk houdt. Hoe we dat doen? Op deze site en in de brochure lichten we een tipje van de sluier op en vertellen we je wat meer over onze school.

We kunnen lang niet alles opnoemen wat het Van Vredenburch College zo bijzonder maakt. Als je wilt meemaken hoe het bij ons is, kom dan langs op onze open dagen. Je bent – samen met je ouders – van harte welkom!

 

"Bij het Van Vredenburch College houden we alles gezellig en leuk. We gaan goed met elkaar om en houden alles netjes en schoon."

Jeroen Bos (rector van het Van Vredenburch College)